Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ZTE Είναι Πλέον Η 4η Μεγαλύτερη Κατασκευάστρια Εταιρία Κινητών

Η ZTE με τα φθηνά της κινητά, αλλά και τα ακριβά με υψηλή τεχνολογία πήρε το τίτλο από την HTC ως η “4η μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone κινητών”.

Οι Κινέζοι πούλησαν 7.5 εκατομμύρια κινητά μέσα σε ένα τρίμηνο φτάνοντας τη διαφορά στο 0.1% από την RIM και τα BlackBerry που ακόμα κρατάνε, αλλά με το BlackBerry 10 στον ορίζοντα η διαφορά πάλι θα ανέβει. Επιπλέον, σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα Windows Phone 8 κινητά, και η HTC θα ρίξει στην αγορά τα 8X και 8S, ένα λειτουργικό που η ZTE δεν διαθέτει στη γκάμα της, και έτσι η HTC πιθανότατα θα πάρει τη θέση της πίσω.

Η αγώνας για την κατάκτηση των υψηλότερων θέσεων που βρίσκονται οι RIM, Apple και Samsung είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά όχι και απίθανη. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι για πόσο κρατήσει τη 4η θέση η ZTE και πως θα καταφέρει να την κρατήσει αν τελικά τη κρατήσει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: