Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θέλεις Επιπλέον 23GB Στο Dropbox Λογαριασμό Σου;

Άμα έχεις μία Android συσκευή και λογαριασμό στο Dropbox και σου τελειώνουν τα GB σου, να η ευκαιρία να αποκτήσεις τσάμπα άλλα 23GB για 2 χρόνια.

Τα παιδιά από το XDA-developers δημοσίευσαν ένα Dropbox APK που δίνει τα δωρεάν 23GB που έχει τάξει η HTC στους κατόχους των Android κινητών της όταν ανακοίνωσε τα νέα smartphones της στην φετινή έκθεση MWC 2012.

Αν και δεν ανέφεραν το πως κατάφεραν και βρήκαν το συγκεκριμένο APK, υποψιαζόμαστε ότι το “δανείστηκαν” από τη ROM του HTC One X και το έκαναν συμβατό με όλα τα Android.

Για να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να απεγκαταστήσεις το Dropbox από το κινητό ή το tablet σου και να εγκαταστήσεις την ανεπίσημη έκδοση. Αναλυτικές οδηγίες και σύνδεσμο για λήψη της εφαρμογής θα βρεις εδώ.

Τα 23GB θα διαρκέσουν για 2 χρόνια και μετά θα επαναφερθεί το πακέτο των GBs που έχεις τώρα. Άμα το δοκιμάσεις άσε σχόλιο για το αν λειτούργησε.

Ενημέρωση: Αυτό ήταν κάποιο πρόβλημα της υπηρεσίας, το οποίο και έλυσαν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: