Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θέλεις Να Φτιάξουμε Ένα Άγαλμα Για Τον Steve Jobs;

Steve Jobs Statue

Ο Steve Jobs ήταν η Apple, και αυτό δεν είναι κάτι υπερβολικό. Έφτασε την Apple στο υψηλότερο σημείο όπου θα μπορούσε να βρεθεί και ο θάνατος του στεναχώρησε πολλούς, ειδικά τους θαυμαστές της εταιρείας. Έτσι κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν μέσω του site Indiegogo να χτίσουν ένα άγαλμα μέσω δωρεών.

Ανάλογα με το ποσό που θα μαζευτεί θα κριθεί και το ύψος του αγάλματος, αν και κάτι τέτοιο ίσως να ειπώθηκε σαν αστείο. Το αρχικό ποσό που ορίστηκε για να μαζέψουν ήταν τα 50,000 δολάρια, ενώ μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε 500$. Με 57 μέρες να μένουν μέχρι την λήξη του project θα είχε ενδιαφέρον να δούμε το ύψος του ποσού που θα μαζευτεί.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να πάρεις μέρος στο project μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα του Indiegogo εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: