Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θα Κυκλοφορήσει Φθηνότερο iPad 2 Με Χωρητικότητα 8GB;

Το iPad 3 θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (7/3) και οι φήμες για το νέο tablet είναι πολλές. Μέσα στις φήμες αυτές ακούστηκε και αυτή: iPad 2 με χωρητικότητα 8GB.

Θα μπορούσε η Apple να κυκλοφορούσε ένα iPad 2 με χαμηλότερη χωρητικότητα και έτσι χαμηλότερη τιμή; Είναι πολύ πιθανόν να γίνει αυτό, αφού η ίδια τεχνική ακολουθείται κάθε χρόνο με το iPhone – κάθε φορά που κυκλοφορεί το καινούργιο, υπάρχει το προηγούμενο μοντέλο με 8GB.

Αν αυτό γίνει και με το iPad, τότε θα μιλάμε για ένα iPad 2 με τιμή γύρω στα 399€, ακόμα πιο προσιτό προς όλους, πράγμα που θα απογειώσει τις πωλήσεις του ήδη πασίγνωστου tablet. Ακόμα και οι τιμές των υπόλοιπων tablet ίσως πέσουν, αφού η ανταγωνιστικότητα τότε θα έχει φτάσει στα ύψη, και άμα οι υπόλοιπες εταιρίες δεν χαμηλώσουν τις τιμές τότε η Apple θα είναι μονοπώλιο.

Αν ισχύει θα το μάθουμε στο event που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη. Υπομονή…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: