Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θα Ωφελήσει Την Samsung Η Απόφαση Του Δικαστηρίου;

Όταν οι ένορκοι ανακοίνωναν την απόφαση τους, αυτή ήταν το 1 δις δολάρια υπέρ της Apple. Τότε και πολύ σωστά πολλοί φαν της Samsung ίσως σκέφτηκαν ότι ο Κορεάτικος κολοσσός μπει σε μεγάλους μπελάδες, όπως και οι πωλήσεις τους, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει σύμφωνα με τον Enrique Gutierrez από το Digithrive, ο οποίος αφιερώνοντας λίγο χρόνο μίλησε με κόσμο στα Starbucks, ο όποιος του είπε ότι η Sammy είναι ίδια με την Apple. Ακολουθεί ο διάλογος:

Gutierrez: Δηλαδή αυτό που λέτε είναι ότι η Samsung είναι ιδία η Apple;
Κόσμος: Το ξέρω, εντάξει; Με κάνει να σκέφτομαι διπλά πόσα πλήρωσα για το MacBook μου.

Λίγο μετά ένα ζευγάρι λέει περίπου τα ιδία:

Άνδρας: Το iPad της Samsung είναι ίδιο με το iPad της Apple και πλήρωσα τόσα πολλά για της Apple; Αγάπη μου σου είπα ότι υπάρχει απομίμηση.
Γυναίκα (βλέποντας την οθόνη): Οο wow, αυτή είναι πολύ πιο φθηνή. Μπορούμε να το επιστρέψουμε πίσω;

Μέχρι να τελειώσει το άρθρο του ο Gutierrez, τέσσερις ομάδες ανθρώπων εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις. Όλοι κατά κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι τα προϊόντα της Samsung μοιάζουν με αυτά της Apple αλλά είναι πιο φθηνά. Τελικά αυτό ίσως ωφελήσει την Κορεάτικη εταιρεία παρά πολύ αν και πιστεύω ότι η εταιρεία με το μηλαράκι θα απαντήσει με αξιόλογα προϊόντα όπως μας έχει συνηθίσει.

Εσείς τι λέτε; Μπορεί να γίνει καλύτερη η Sammy μετά από αυτό;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: