Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κάτι Νέο Ετοιμάζει Η Apple Για Το Φετινό WWDC

WWDC 2013 Black Banner

Με μαύρο banner υποδέχεται σήμερα τους επισκέπτες του η αίθουσα του WWDC στο Σαν Φρανσίσκο. Σε μέγεθος το banner είναι ίδιο σχετικά με τα άλλα που είχαμε δει πρόσφατα.

Στο φετινό keynote είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα δούμε μεγαλύτερες αλλαγές στα iOS και OS X σε σχέση με τα προηγούμενα keynote, μιας και έχουμε αλλαγές στην ηγεσία της μεγάλης αυτής εταιρίας και ελπίζουμε να δούμε πρωτοπόρες ιδέες όπως συνηθίζεται σε κάθε WWDC.

Φημολογείται ακόμη πως θα δούμε νέα MacBook, iMac, ακόμη και Mac Pro με μεγάλη ανανέωση! Για να δούμε. Όμως τι λέτε πως κρύβεται πίσω από τα μαύρα banners; Μήπως να είναι για το iRadio που υπάρχουν επίσης πολλές φήμες; Θα μάθουμε πολύ σύντομα και θα σας ενημερώσουμε από τους πρώτους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: