Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Και Η LG Ετοιμάζει Smartwatch και Γυαλιά Παρόμοια Με Της Google

LG GD910

Θυμάσαι το ρολόι της φωτογραφίας; Ήταν το πρώτο κινητό-ρολόι της LG, παρόμοιο με ένα smartwatch, και φαίνεται ότι η εταιρία θα κατασκευαστεί ένα νέο για να κοντράρει τις Apple, Samsung και Google που μπήκαν σε αυτό το νέο αγώνα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου όταν άρχισαν οι φήμες να λένε πως η Apple θα βγάλει το δικό της ρολόι. Αργότερα ‘ζήλεψε’ η Samsung και ανακοίνωσε πως ήδη ετοιμάζει το δικό της. Αυτές τις μέρες άρχισαν οι φήμες και για την Google και τώρα και η LG θέλουν οι φήμες να ετοιμάζει το δικό της. Δεν έχουν διαρρεύσει τα χαρακτηριστικά του, όμως δεν πιστεύουμε να έχει μεγάλη διαφορά από αυτά των Samsung και Google.

Μαζί με το LG smartwatch φημολογείται πως η Κορεάτικη εταιρία θα κυκλοφορήσει και έξυπνα γυαλιά, σαν αυτά της Google. Και πάλι δεν έχει διαρρεύσει η συσκευή ή τα χαρακτηριστικά της, όμως υποθέτουμε ότι οι Κορεάτες θα προσπαθήσουν να το κάνουν τόσο καλό, και ίσως καλύτερο, από της Google. Θα τα καταφέρουν;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: