Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κατάπιε Την SD Κάρτα Του Για Να Μην Συλληφθεί

Για να μην συλληφθείς για κάτι παράνομο δεν θα έκανες τα πάντα; Έτσι και ένας εκπαιδευτικός στην Ιαπωνία κατάπιε την κάρτα SD του.

Ο Manabu Wakita, ένας 55χρονος εκπαιδευτικός από την Osaka, ήταν σε ένα κατάστημα με animes στη συνοικία Den Den, μαζί με μία πολύ μικρή φωτογραφική μηχανή και τραβούσε φωτογραφίες τη φούστα μίας νεαρής κοπέλας χωρίς την έγκρισή της. Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος κάλεσαν τον Manabu για να μάθουν τι συμβαίνει συνειδητοποίησαν ότι ο άντρας είχε καταπιεί τη κάρτα για την αποκαλυφθούν οι φωτογραφίες.

Το θέμα όμως πήρε ακόμα πιο άσχημη τροπή όταν η αστυνομία κατάφερε και ανέκτησε τη κάρτα μνήμης από μέσα του (δεν θέλουμε να ξέρουμε πως!) και τελικά συνελήφθη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: