Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησαν Οι Έξυπνες Λάμπες Hue Της Philips

Το να ανάψεις και να κλείσεις το φως είναι συνηθισμένο. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να του αλλάξεις το χρώμα, τη φωτεινότητα και άλλα μέσω του κινητού σου;

Αυτές οι λάμπες υπάρχουν, λέγονται Hue και τις κατασκευάζει η Philips. Είναι διαθέσιμες στα καταστήματα της Apple (άρα δεν υπάρχουν στα Ελληνικά καταστήματα) και μέσω μίας εφαρμογής που κατεβάζεις στο iPhone, iPod touch ή iPad μπορείς να ανάψεις και να κλείσεις το φως, να διαλέξεις ανάμεσα σε 12 χρώματα και να αποθηκεύσεις συνδυασμούς και τέλος να προγραμματίσεις πότε και για πόσο θα ανάψουν. Ακόμη, μπορείς να ανάψεις τα φώτα ακόμα και αν βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά μέσω του διαδικτύου.

Στα Apple Stores υπάρχει το πακέτο Hue Starter Kit που αποτελείται από 3 λάμπες με διάρκεια ζωής έως 15 χρόνια. Η τιμή του είναι $199 και η κάθε λάμπα κοστίζει $59. Παρακάτω είναι το βίντεο επίδειξης του προϊόντος.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IT5W_Mjuz5I&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: