Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Λεπτομέρειες Για Το Νέο HTC One X+ Αποκαλύπτονται Από XDA Developer

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει φήμες για το επερχόμενο HTC One X+ και ένα tweet του XDA developer Football4PDA έρχεται να κάνει τις φήμες πιο βάσιμες. Εάν οι πληροφορίες είναι αληθινές τότε το ανανεωμένο One X θα ζυγίζει 129 γραμάρια και οι διαστάσεις του θα είναι 134.36 x 69.9 x 9.3 χιλιοστά. Η μνήμη του φτάνει στα 32GB, έχει 1GB RAM, και χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA AP37 στα 1.6 GHZ με ένα μονό στα 1.7GHz που ουσιαστικά αποτελεί την αρχιτεκτονική του Tegra 3 4PLUS-1.

Εάν ταιριάξουμε αυτές τις φήμες μαζί με κάποιες άλλες που είδαμε νωρίτερα τον Αύγουστο, τότε έχουμε μία πολύ δυνατή συσκευή απο την HTC. H συσκευή είναι σίγουρο πως θα τρέχει το Android 4.1 μαζί με το HTC Sense 4.5. Δεν ξέρουμε ακόμα τι αλλαγές θα έχει το νέο Sense, αλλά ελπίζουμε πως η HTC θα το κάνει ελαφρύτερο βελτιώνοντας πιο πολύ την εμπειρία χρήσης του καταναλωτή.

Ότι το νέο One X+ θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβριου στην εκδήλωση τύπου της HTC δεν είναι σίγουρο, αλλά περιμένουμε την συσκευή μέσα στις επόμενες βδομάδες.  

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: