Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μέσα Στις Αποθήκες Του Amazon

Το Amazon είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στο κόσμο, παρόλο που είναι online. Και όπως όλα τα καταστήματα έχουν αποθήκευες για τα εμπορεύματά τους, έτσι και το Amazon έχει τις δικές του. Έχεις όμως σκεφτεί πόσο μεγάλες μπορεί να είναι ώστε για να στεγάσουν ΌΛΑ τα αντικείμενα που πουλιούνται στο e-shop, για κάθε κατηγορία και μέγεθος;

Κάποιος υπάλληλος (προφανώς) του καταστήματος φωτογράφησε τις αποθήκευσες και το πως συσκευάζονται τα προϊόντα σε κούτες για να αποσταλούν στους καταναλωτές.

Οι αποθήκες είναι πραγματικά τεράστιες, και το κτίσμα έχει παραπάνω από 2 ορόφους και πολλές πτέρυγες για τη καλύτερη φιλοξενία των προϊόντων. Πόσο να κοστίζει όλο αυτό;


Μοιράσου το με τους φίλους σου: