Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μήπως Το iPhone 5 Είναι Και Αδιάβροχο;

Το iPhone 5 έχει βασανιστεί πολύ στο παρελθόν, αλλά το μόνο τεστ που δεν άντεξε ήταν στο μπλέντερ μαζί με το Galaxy S3. Τώρα έχουμε νέα δοκιμασία: Αντοχή στο νερό.

Το AndroidAuthority (ξένο blog με νέα για Android) απέκτησε ένα iPhone 5, και αφού σε γενικές γραμμές ανέφερε ότι γενικά δεν είναι κάποια εντυπωσιακή συσκευή, μετά χαράς του άρχισε τα βασανιστήρια.

Για αρχή, έριξαν καυτό καφέ επάνω στο κινητό και αυτό επέζησε. Όμως επειδή ήθελαν να το δουν να πεθαίνει, το έβαλαν σε μία γυάλα για ψάρια γεμάτη νερό, αλλά και πάλι επέζησε μετά από ώρα! Βέβαια μετά από μία μέρα που το άφησαν εκεί δεν άντεξε, αλλά μετά από αυτά, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να θεωρούμε το iPhone 5 αδιάβροχο; Αυτό δεν θα ήταν καλό, γιατί τότε πιθανότατα η Apple να το κοστολογούσε άλλα 100€ για αυτό το “ξεχωριστό χαρακτηριστικό” που θα είχε…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=rsWHkqRnfoc&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: