Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μειώθηκαν 36% Οι Χρεώσεις Περιαγωγής Στην Ευρωπαική Ένωση

Roaming 2013

Μια κίνηση που θα ελαφρύνει τις επιβαρύνσεις του ταξιδιάρη επιχειρηματία είναι ότι από σήμερα 1η Ιουλίου έπεσαν 36% οι χρεώσεις περιαγωγής σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. για την χρήση δεδομένων, πραγματοποίηση κλήσεων και αποστολή SMS.

Με έναν γρήγορο υπολογισμό βλέπουμε ότι το κόστος των κλήσεων μειώθηκε στα €0,24 το λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις και στα €0,07 το λεπτό για εισερχόμενες, τα μηνύματα θα είναι στα €0,08 (χωρίς τοπικούς φόρους και λοιπά τέλη των παρόχων κινητής τηλεφωνίας) και στα €0,45/MB για χρήση δεδομένων στο εξωτερικό.

Καλό ακούγεται μιας και από του χρόνου δεν θα ισχύουν καθόλου οι χρεώσεις περιαγωγής με σκοπό την επέκταση της κάλυψης των τηλεπικοινωνιών.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: