Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μειώνεται Η Τιμή Του Nexus 7 16GB Εν Όψη Νέας Έκδοσης Με 32GB και HSPA+

Η Google αποκάλυψε μία νέα έκδοση του Nexus 7 με 32GB χωρητικότητα και μία δεύτερη με 32GB και επιπλέον 3G (HSPA+) συνδεσιμότητα με κάποια ευρώ παραπάνω.

Το Nexus 7 με 8GB στα 199$ καταργήθηκε από την αγορά μετά από μερικές εβδομάδες κυκλοφορίας του, και τη θέση του πήρε το μοντέλο με τα 16GB. Στα $249 πλέον βρίσκεται αυτό με τα 32GB, ενώ το Nexus με 32GB και HSPA+ συνδεσιμότητα κοστίζει $299.

Τα νέα μοντέλα θα βγουν στην αγορά στις 13 Νοεμβρίου στις αγορές των ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Καναδά και Ιαπωνία, καθώς επίσης και μέσω των λιανικής καταστημάτων Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples και Wal-Mart. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: