Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά Από 25 Χρόνια Η Microsoft Ανανεώνει Το Λογότυπό Της

Η Microsoft αποκάλυψε το νέο λογότυπο της, μια αλλαγή που συνοδεύεται με όλα τα άλλα προϊόντα της.

Μετά από 25 χρόνια αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή λογότυπου στην ιστορία της εταιρίας. Το νέο λογότυπο αποτελείται από τα 4 χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε και κίτρινο) που μπορούμε να βρούμε συχνά σε Windows προϊόντα της Microsoft. Μιλώντας στο The Seattle Times, ο Jeff Hansen σημείωσε ότι “σηματοδοτεί την κληρονομιά, αλλά και σηματοδοτεί το μέλλον – νεότητα και φρεσκάδα”.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OzkZWvAJUr0&w=670&h=377]

Όπως αναφέρει η Microsoft, “αυτή είναι η τέλεια ώρα για αλλαγή”. Και δεν έχουν άδικο. Τα Windows είναι αγνώριστα, το Windows Phone γίνεται ακόμα καλύτερο, το Hotmail έγινε Outlook και το Office καλύτερο – όλα αυτά βασισμένα στην αφή και Modern/Metro UI σχεδιασμό. Φυσικά όλα τους έχουν ανανεωμένο λογότυπο, και έτσι η ίδια η εταιρία δεν γινόταν να μείνει με ένα παλιό. Όλα τα νέα λογότυπα είναι τα εξής:

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: