Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά Τα Γυλιά Της Google Έρχονται Τα Παπούτσια

Google Sneakers

Μην ανυσηχείς, η Google δεν πρόκειται να μπει στην αγορά των υποδημάτων. Απλά δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και τι θα έχουμε στο μέλλον. Στο SXSW η Google αποκάλυψε ότι είναι στο πρόγραμμα “Art, Copy and Code” και έκανε επίδειξη των παπουτσιών που έχει φτιάξει. Αυτά τα φτιάχνει σε συνεργασία με την Adidas και στη γλώσσα υπάρχει ένας μικροελεγκτής και ένα ηχείο. Επάνω στη πλακέτα έχουν ενσωματώσει ένα επιταχυνσιόμετρο, ένα γυροσκόπιο, διάφορους αισθητήρες και Bluetooth ώστε να συνδέεται με το smartphone σου. Και τι μπορείς να κάνεις με αυτά; Εε, λοιπόν, τίποτα σπουδαίο. Αν, για παράδειγμα, ξεκινήσεις το τρέξιμο τα παπούτσια θα σε συγχαίρουν. Τι λες;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: