Με Αυτές Τις Μακέτες Του iTV Θα Θες Σίγουρα Και Εσύ Μία Τηλεόραση Της Apple

Οι φήμες σχετικά με την Apple και την κατασκευή της δικής της τηλεόρασης με ενσωματωμένο το Apple TV, φούντωσαν μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Steve Jobs στη βιογραφία του.


Παρότι δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ακόμα ότι η Apple θα φτιάξει τη δική της επώνυμη τηλεόραση, αυτό δεν εμπόδισε έναν καλλιτέχνη από την ιδέα να κάνει τα δικά του και να δώσει ζωή στη φήμη με μερικές όμορφες μακέτες.

Οι φωτογραφίες παρακάτω προέρχονται από τον καλλιτέχνη που ονομάζεται Guilherme Μ. Schasiepen, και πρέπει να το παραδεχτούμε ολόψυχα. Είναι πολύ καλός! Και από τις φωτογραφίες μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Guilherme έριξε πολύ δουλειά και το σκέφτηκε πολύ πριν δημιουργήσει τις Apple iTV (όπως τις αποκαλεί).

Τα χαρακτηριστικά του iTV είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά. Ο σχεδιασμός του iTV μοιάζει στην οθόνη Thunderbolt Display της Apple, υποστηρίζει το Siri (όπως έλεγαν και οι τελευταίες φήμες), το iCloud και το Airplay, είναι 3D και -“φυσικά“- Full HD.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά που έχει δώσει ο Guilherme στις δημιουργίες του είναι οθόνη αφής και το iTV Apps. Απλά φανταστείτε να είχατε μία μεγάλη τηλεόραση στο σαλόνι σας και μέσω αυτής να μπορείτε να παίζετε παιχνίδια ή να σερφάρετε στον Ιστό και άμα θέλετε να κάνετε κάτι πιο εξεζητημένο, απλά να σηκώνεστε από τη θέση σας και να αξίζετε την οθόνη.

Εντάξει, όλα αυτά είναι απλά ένα concept, όμως θα ήταν πραγματικά έξυπνο από πλευρά Apple να κάνει τη κίνηση και να κυκλοφορήσει τηλεοράσεις. Βέβαια, οι αντίπαλες εταιρίες θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή επειδή θα πρέπει να προσλαμβάνουν δικηγόρους!

Πηγή: RedMond Pie

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.