Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Με i7 επεξεργαστή και 400 Mbps NAND flash μνήμη έρχονται τα νέα MacBook Air

Φαίνεται ότι το Mac OS X δεν θα είναι το μόνο πράγμα της Apple που θα πάρει μία μεγάλη αναβάθμιση αυτό το μήνα. Μια πραγματικά ζουμερή φήμη λέει ότι η σειρά MacBook Air θα ανακοινωθεί μαζί με την διαθεσιμότητα του Lion σε μια-δυο εβδομάδες.
Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι compact υπολογιστές της Apple δοξάζονται περισσότερο σαν netbooks παρά σαν υπολογιστές επειδή έχουν “αδύναμους” επεξεργαστές. Ωστόσο, αν οι φήμες αληθεύουν, τα Air θα πάρουν μια σημαντική αναβάθμιση υλικών.

Αυτή θα συμπεριλαμβάνει επεξεργαστές Intel i5 και i7 Sandy Bridge και τη τελευταία γενιά των flash NAND αποθηκευτικών μέσων. Αυτά τα νέα τσιπ αποθήκευσης λέγεται ότι είναι 4000 Mbps, το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει για ένα σημαντικό χτύπημα στην απόδοση ακόμα και όταν τα συγκρίνουμε με τα τρέχουσα MacBooks με τους SSD σκληρούς τους.

Πηγή: blog.GSMarena.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: