Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μια Πρώτη Ματιά Στο Νέο Google Play 4.0

Holo Style Google Play

Η Google όπως αναμενόταν θα ανανεώσει φετος το κατάστημα εφαρμογών της για να ταιριάζει με το νέο γραφικό περιβάλλον του επερχόμενου Android, γνωστό και ως Holo Style. Με τη καινούργια έκδοση το Play θα φτάσει στη 4η μορφή του, και σε αυτήν η εταιρία του Mountain View επικεντρώνεται στον σχεδιασμό, και όχι σε νέες κατηγορίες. Το Play Store 4 χρησιμοποιεί νέες γραμματοσειρές, μεγαλύτερες εικόνες, και τα πλαίσια για τα περιεχόμενα είναι ίδια με αυτά του Google Now. Οι μεμονωμένες σελίδες για τις ταινίες, τις εφαρμογές, κλπ. γεμίζονται με μεγαλύτερες εικόνες και ένα πολύ καθαρότερο σχεδιασμό με χρωματικούς συνδιασμούς που δένουν μεταξύ τους.

Το Play Store 4.0 πιθανότατα θα ανακοινωθεί τον Μάιο μαζί με το Android 5.0. Μέχρι τότε μπορείς να δεις το βίντεο παρουσίαση που ακολουθεί.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3VL-R4RPx3Q?rel=0&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: