Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μπλέντερ Πολτοποιεί Το Samsung Galaxy S4 Active

Will it Blend? Samsung S4 Active

Εκεί στην Blendtec ξέρουν πως να ακουστεί το όνομά τους. Παίρνουν ένα πανάκριβο προϊόν και το βάζουν μέσα στα ισχυρά μπλέντερ τους για να γίνουν σκόνη. Όχι όμως στο τελευταίο εγχείρημα.

Ο ‘τρελός’ τύπος που πρωταγωνιστεί στα βίντεο της εταιρίας του τώρα πήρε το Galaxy S4 Active και απέδειξε ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο λέει η Samsung. Για να το αποδείξει, το έβαλε μέσα σε ένα Blendtec μπλέντερ μαζί με κάτι άλλα υλικά, πάτησε το κουμπί και το αποτέλεσμα ήταν ένας μαύρος… ‘χυμός’.

Φυσικά δεν θα πρέπει κανείς να το δοκιμάσει στο σπίτι του, και για αυτό το να δεις το παρακάτω βίντεο είναι το καλύτερο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FN9mktgYZJ8?rel=0&w=710&h=533]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: