Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Πατέντα Της Nokia Αποκαλύπτει Τον Σχεδιασμό Των Επόμενων Lumia;

Η Nokia κατοχύρωσε μία νέα πατέντα σχετικά με το σχεδιασμό κινητών τηλεφώνων… ένα σχεδιασμό που είδαμε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2011, διέρρευσε ένα βίντεο της Nokia που παρουσίαζε μερικές συσκευές που έτρεχαν Windows Phone 7 για να αναδείξουν και την συνεργασία τους με την Microsoft. Τότε αυτές οι συσκευές ήταν απλά για το προωθητικό βίντεο, και τίποτα παραπάνω, όμως τώρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ παραχώρησε στη Φιλανδική εταιρία τη πατέντα με αριθμό US0D0669053, όπου ο σχεδιασμός της συσκευής μοιάζει πολύ με αυτό που είδαμε στο βίντεο πέρσι. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάτι για αυτή τη συσκευή -άμα υπάρχει-, αλλά ίσως αποτελεί το σχεδιασμό των μελλοντικών Lumia. Τι λέτε;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QyLxxeOXpxQ&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: