Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέες Πραγματικές Εικόνες Του M7, Επιβεβαιώνουν Αυτά Που Ξέρουμε

HTC M7 high-resolution render

Μια ακόμη render φωτογραφία του M7 διέρρευσε αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερα για το κινητό. Σε αυτήν φαίνεται ο τελικός σχεδιασμός του κινητού ο οποίος μοιάζει λίγο με του 8X. Το μεγάφωνο για κλήσεις και το λογότυπο είναι τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος, επιβεβαιώνοντας την θολή φωτογραφία που είχαμε δει πριν από λίγες μέρες. Επίσης το HTC Sense 5 ταιριάζει με αυτό που είχαμε δει σε παλαιότερες φωτογραφίες.

Όμως οι διαρροές δεν τελειώνουν στην παραπάνω εικόνα. Από μία δεύτερη πηγή έχουμε τις πρώτες αληθινές φωτογραφίες του κινητού καθώς και ακόμη περισσότερα screenshots! Παρακάτω είναι οι εικόνες που ανέβασε το Android Police.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: