Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέες Φήμες Σχετικά Για Smartphone Από Την Microsoft

Είχαμε ακούσει και παλιότερα για την ύπαρξη ενός “Surface Phone” από την Microsoft με Windows Phone, ωστόσο οι φήμες απορρίφθηκαν. Οι νέες όμως ξαναζωντανεύουν το κινητό.

Σύμφωνα με τις πηγές του BGR, η Microsoft έχει ήδη ετοιμάσει το φημολογούμενο “Surface Phone”. Αναμένεται να τρέχει το Windows Phone 8 ( τι άλλο άλλωστε; ) και να έχει πάρα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, τόσο καλά που θα μπορεί να ανταγωνιστεί το iPhone 5 της Apple και το Galaxy S3 της Samsung.

Οι φήμες από το BGR λένε ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, ενώ μία άλλη που ακούσαμε πριν μερικές μέρες, το καλοκαίρι. Αν αυτά ισχύουν, τότε οι Nokia, HTC, Samsung και Huawei που κατασκευάζουν Windows Phone κινητά θα στεναχωρηθούν αφού θα βλέπουν μερικές από τις πωλήσεις τους να μειώνονται.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: