Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέες Φωτογραφίες Του Nexus 7 2 Με Το Νέο Wallpaper Του Android 4.3

Nexus 7 2 leak

Το νέο Nexus 7 2 της Google διέρρευσε ξανά. Αυτή τη φορά έχουμε εικόνες Τύπου που ταυτόχρονα αποκαλύπτουν το νέο wallpaper που είναι προεπιλεγμένο στο Android 4.3, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το tablet. Πέρα τις εικόνες δεν έχουμε διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών, ωστόσο, υποτιθέμενη διαφήμιση από το Best Buy (κατάστημα ηλεκτρονικών στην Αμερική) αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στα 16GB Wi-Fi με 1,5GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη ανάλυσης 1920×1200 pixel με τιμή $229. Η έκδοση με τα 32GB έχει κοστολογηθεί στα $269. Υπάρχει επίσης παραλλαγή με υποστήριξη 4G LTE δικτύων. Η Google θα διεξάγει εκδήλωση στις 24 του μηνός και ίσως το δούμε επίσημα τότε. Μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: