Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέο iPad, Έρχεται Ελλάδα Και Σε Άλλες 24 Χώρες Στις 23 Μαρτίου

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο iPad (Early 2012) θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και σε άλλες 24 ακόμα χώρες στις 23 του μηνός.

Οι 25 χώρες περιλαμβάνουν την Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία , Σλοβενία​​, Ισπανία και Σουηδία.

Η Apple δεν έχει ακόμη δώσει κάποια διευκρίνιση σχετικά με το εάν το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία για την 23η Μαρτίου, ωστόσο, άμα είστε τυχεροί θα μπορέσετε να το βρείτε στα καταστήματα.

Το iPad θα πωλείται από τα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, με τις ίδιες τιμές του iPad 2 (το οποίο θα κατέβει στα 399€).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: