Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξεκίνησε Η Κυκλοφορία Του Samsung Galaxy S II Plus

Samsung Galaxy S II Plus

Και ενώ υπάρχει το Galaxy S III που πουλάει καλά, υπάρχει και το S III mini που κοστίζει τα μισά και περιμένουμε και το S IV, η Samsung ρίχνει τώρα στην αγορά το ανανεωμένο Samsung Galaxy S II, το S II Plus. Όπως είχαμε δει και στην ανακοίνωσή του, το ανανεωμένο μοντέλο δεν έχει κάποια ουσιώδες διαφορά από το αρχικό μοντέλο, προσφέροντας την ίδια 4,3-ιντσών οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή με 1GB RAM και 8-megapixel κάμερα. Το μοντέλο είναι το i9105p και κυκλοφόρησε χθες στην Ευρώπη με τιμή €379.00. Προσωπικά το έχω δει μόνο εδώ, από τα ελληνικά καταστήματα και μόνο σε μπλε χρώμα που θυμίζει αυτό του S III. Σκοπεύεις να το αγοράσεις ή προτιμάς κάποιο άλλο;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: