Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Διαρροές Για Το iPhone 5S Ξεκίνησαν, Το Πίσω Μέρος Για Αρχή

Είναι μόλις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του iPhone 5 στην Ελλάδα, και ήδη ξεκινήσαμε να μιλάμε για την επόμενη γενιά του iPhone, το iPhone 5S.

Το ETradeSupply δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που φημολογείται ότι απεικονίζουν τη πλάτη του iPhone 5S. Το site δηλώνει ότι αυτό μπορεί να είναι το πίσω μέρος του νέου κινητού επειδή στον αριθμό της συσκευής υπάρχει ένα “X” που δηλώνει ότι είναι πρωτότυπο μοντέλο, και επειδή μέσα υπάρχουν κάποιες διαφορές στις βίδες.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το πρωτότυπο μέρος ενός iPhone 5S. Μπορεί να είναι από του iPhone 5 πριν το τελικό στάδιο, αλλά έτσι όπως μας έχει συνηθίσει η Apple στις αναβαθμίσεις των iPhone, μάλλον το 5S είναι, με μικροδιαφορές στον σχεδιασμό, όπως τότε με το 4 και το 4S. Τι λέτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: