Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Επόμενες iOS Συσκευές Της Apple Θα Έχουν Επαληθευμένα 128GB Χωρητικότητα

iOS 6.1 Beta 5 hint

Η Apple ξεκίνησε να τροφοδοτεί τους εγγεγραμμένους iOS προγραμματιστές με το iOS 6.1 Beta 5 και πέρα από τις διορθώσεις, οι προγραμματιστές βρήκαν μία ενδιαφέρον πληροφορία – μία αναφορά σε μία iOS συσκευή με 128GB χωρητικότητα. Αυτά είναι ευχάριστα νέα για τους fan της εταιρίας επειδή πιθανότατα τα επόμενα iPhone ή/και iPad θα έρθουν με τη προαναφερόμενη χωρητικότητα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι φέτος θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας ένα κινητό ή tablet με τιμή €1000-1100. Όμως δεν θα ακυρωθεί το μοντέλο με 16GB και στη θέση του με ίδια τιμή θα πάει το 32, απλά θα προστεθεί ένα ακόμα με τιμή +100€.

9to5Mac 128GB leak

Μία άλλη διαρροή από βάση δεδομένων σε κατάστημα στις ΗΠΑ που δημοσίευσε το 9to5Mac αναφέρεται σε ένα iPad πάλι με 128GB χωρητικότητα. Μπορούμε να δούμε τέσσερα μοντέλα (Wi-Fi και Wi-Fi + Cellular) σε λευκό και μαύρο χρώμα με περιγραφή ‘GOOD’, ‘BETTER’, ‘BEST’ αλλά και ‘ULTIMATE’ που αντιστοιχούν στη χωρητικότητα, δηλαδή μοντέλα με 16, 32, 64GB και 128GB.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: