Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Εφαρμογές Του 2011 Για Κινητά Με Τις Περισσότερες Λήψεις

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της Distimo για τις 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές (σε όλες τις πλατφόρμες κινητών) για το 2011, στην κορυφή βρίσκονται τα Angry Birds, το πιο δημοφιλές παιχνίδι καθώς είναι το πιο κατεβασμένο app του 2011, και βρίσκεται στη λίστα των top 10 εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter και Fruit Ninja.

Η ανάλυση έδειξε επίσης ότι αν και υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές για κινητά διαθέσιμες για download σε διάφορα καταστήματα, το iTunes App Store εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο. Για το iPhone και μόνο, φέρνει τέσσερις φορές περίπου τα έσοδα που δημιουργούνται στο Google Android Market. Ακόμα και το App Store για το iPad φέρνει έσοδα περισσότερο από το διπλάσιο των εσόδων του Android Market!

Ορίστε και η λίστα με τις εφαρμογές (σίγουρα ξέρετε τις περισσότερες):

  1. Angry Birds
  2. Facebook
  3. Skype
  4. Angry Birds Rio
  5. Google Maps
  6. iBooks
  7. Angry Birds Seasons
  8. Fruit Ninja
  9. Talking Tom
  10. Twitter

Ποιο από όλα αυτά έχετε χρησιμοποιήσει;

Πηγή: Mashable

Μοιράσου το με τους φίλους σου: