Οι Καταναλωτές Προτιμούν Τις Μεγάλες Οθόνες Στα Smartphones

Η εταιρεία Kantar Worldpanel ComTech πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για της πωλήσεις των Android κινητών βασιζόμενη στις πωλήσεις των τελευταίων 12 εβδομάδων. Η έρευνα αυτή έδειξε το Android συνεχίζει να επεκτείνει την κυριαρχία του έναντι άλλων λειτουργικών.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 29% των Android που πουλήθηκαν τους τελευταίους 3 μήνες είχαν οθόνη μεγαλύτερη απο 4.5 ίντσες. Τα νούμερα επίσης δείχνουν ότι το ποσοστό του Android στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 20.2% το τελευταίο έτος. Έτσι οι Android συσκευές αποτελούν τα δύο τρίτα του συνόλου των κινητών που πωλούνται στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Αμερική που το ποσοστό έχει μειωθεί.

Έξω από την Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αμερική, η έρευνα έδειξε ότι οι πωλήσεις εκεί έχουν μειωθεί κατά 4.5%. Αλλά σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία οι πωλήσεις φθάνουν μέχρι και το 90% με τη Κantar να αναφέρει ότι το λειτουργικό της Google έχει ένα αθροιστικό μερίδιο της τάξης του 61% στις 8 πιο σημαντικές αγορές του κόσμου. Το iOS σε αυτές τις χώρες έχει 24% και κάποια άλλα λειτουργικά 5% ή και λιγότερο, με το Windows Phone να είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό στα “άλλα λειτουργικά”.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.