Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Λογαριασμοί Hotmail Θα Αντικατασταθούν Από Το Outlook Μέχρι Το Καλοκαίρι

Outlook TC

Φαίνεται ότι η Microsoft αποφάσισε να αντικαταστήσει το Hotmail με το Outlook μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Η νέα υπηρεσία της Αμερικάνικης εταιρίας για email τα πήγε αρκετά καλά ακόμα και στην δοκιμαστική εκδοσή της, συγκεντρώνοντας 60 εκατομμύρια χρήστες από τα μέσα του περασμένου έτους όταν και λανσαρίστηκε. Η μετάβαση υπόσχεται η Microsoft θα γίνει ομαλά, με τα εισερχόμενα, επαφές, φακέλους και αυτόματες απαντήσεις να μην επηρεάζονται. Οι χρήστες θα μπορούν ακόμα να κρατήσουν τον @hotmail.com λογαριασμό τους αλλά και τον κωδικό τους, αν και θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Outlook για πρόσβαση. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αντικατάστασης του email από @hotmail.com σε @outlook.com άμεσα. Η αλλαγή θα συνοδεύεται και με κάμποσες διαφημίσεις που θα παίζονται σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο και σταθμούς του μετρό. Μία από αυτές είναι εκείνη που ακολουθεί στη συνέχεια.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=57Xk4kbm0cs&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: