Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέες Λειτουργίες Των Υπάρχων Nokia Lumia Συμπεριλαμβάνουν Αποστολή Αρχείων Μέσω Bluetooth

Η Nokia δεν είναι σαν τις εταιρίες που παρατάνε τα παλιότερα μοντέλα τους ή προσφέρουν περιορισμένα χαρακτηριστικά, όπως η Apple, αλλά προσφέρει ακόμα περισσότερα apps.

Οι Φινλανδοί ανακοίνωσαν ότι εκτός από τα Internet Sharing, Flip-to-Silence και Camera Extras, οι χρήστες των 610, 710, 800 και 900 έχουν τη δυνατότητα από σήμερα να κατεβάσουν την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Nokia City Lens από το Marketplace (εκτός από αυτούς με το 610 λόγω περιορισμών του κινητού) και την εφαρμογή Nokia Counters για να μετράει τη κίνηση των δεδομένων και πόσα MB έχουν μείνει διαθέσιμα για σερφάρισμα.

Όσο για τα επερχόμενα καλούδια, η Nokia θα φέρει το Cinemagraph και το αναβαθμισμένο Smart Group Shot με κάποιες “επιπλέον εκπλήξεις”. Ακόμη, οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν τις επαφές μέσω email ή SMS, να δημιουργούν δικό τους ήχο κλήσης με τα τραγούδια που υπάρχουν στο κινητό και για πρώτη φορά σε Windows Phone κινητό, θα μπορούν να στείλουν αρχεία μέσω Bluetooth!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: