Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέοι Στην Αμερική Λένε Ότι Η Apple Είναι Νεκρή, Ζήτω Οι Samsung και Microsoft

Microsoft Surface ad

Την περασμένη βδομάδα το περιοδικό Forbes ανέφερε ότι σύμφωνα με έρευνα που έκανε, η γνώμη των νέων για την Apple δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Κάποτε το iPhone ήταν το smartphone που όλοι ήθελαν ένα, αλλά σήμερα το Galaxy S3 και το Galaxy Note 2 είναι οι συσκευές που οι νέοι θέλουν. Ακόμα και το iPad έχει αρχίσει να πέφτει στις πωλήσεις, αφού πολλοί προτιμούν το Surface της Microsoft.

Το 2011, τα κινητά της Samsung δεν ήταν περιζήτητα σε όλους, όμως σήμερα το 22% θέλει μία συσκευή της. Και αν για την Samsung δεν μας κάνει εντύπωση -αφού τον τελευταίο καιρό πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο-, μας φάνηκε παράξενο που πολλοί έφηβοι προτιμούν το tablet της Microsoft. Αν και το Surface είναι ένα πολύ καλό tablet, οι πωλήσεις του δεν λένε το ίδιο. Αυτή η είδηση θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από την Microsoft για να πουλήσει περισσότερα Surface RT και Pro όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Ο χρόνος θα δείξει εαν η Apple μπορέσει να αποκτήσει αυτό το διαφορετικό που είχε κάποτε, ή αν οι δίκες στα δικαστήρια και οι ελάχιστες καινοτομίες της θα πείσουν και άλλους πελάτες της να στραφούν σε άλλες εταιρείες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: