Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Εικόνες Του Firefox Για Το Windows 8 Metro

Η Mozilla εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει τη νέα έκδοση του Firefox που θα είναι ειδικά με Metro UI για τα Windows 8. Σήμερα είναι η μέρα που θα το δούμε.

Ο νέος browser της Mozilla αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του έτους. Από τις δύο πρώτες εικόνες που διέρρευσαν, φαίνεται ότι ο Mozilla για τα Windows 8 και τις οθόνες αφής, είναι παρόμοιος με αυτόν που υπάρχει για το Android.

Η Metro έκδοση μας επιτρέπει να σερφάρουμε στο διαδίκτυο, να δημιουργούμε εύκολα νέες καρτέλες, σελιδοδείκτες, να δούμε το ιστορικό, διατήρηση cache και ρύθμιση προτιμήσεων. Ενώ υπάρχει σίγουρα περισσότερη δουλειά να γίνει, και το UI να επανεξεταστεί πριν από την τελική έκδοση, εδώ είναι δύο εικόνες για την πρόοδο μέχρι σήμερα:

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: