Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Θήκες Για Το BlackBerry Z10 Είναι Ήδη Διαθέσιμες Για Προ-παραγγελία

BlackBerry Z10 cases

Τρεις μέρες μας μένουν για την ανακοίνωση των πρώτων BlackBerry 10 κινητών, κάτι που δεν είναι κρυφό αφού συνεχώς έχουμε νέα. Τώρα η εταιρία έστειλε τις πρώτες θήκες για το Z10 σε κατάστημα! Συγκεκριμένα έχουμε τρεις θήκες προστασίας – την Blackberry Z10 Leather Swivel Holster ACC-49273-201 για να μπαίνει μέσα το κινητό και να κλείνει από πάνω (η αριστερή), την Blackberry Z10 Leather Pocket Case ACC-49276-201 για να μπαίνει απλά το κινητό (η μεσαία), η Blackberry Z10 Transform Hard Shell Case Cover ACC-49533-201 που κουμπώνει στο πίσω μέρος του Z10 (η δεξιά) και η Blackberry Z10 Flip Shell Case Cover ACC-49284-201 (δεν υπάρχει στη φωτό) που πάλι κουμπώνει στο πίσω μέρος, αλλά διπλώνει κιόλας ένα μέρος για να γίνεται βάση. Οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα €20 σε Βρετανικό κατάστημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: