Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Πληροφορίες Για το Galaxy S IV

Όσοι πίστευαν ότι το Galaxy S III θα είναι για πολύ καιρό η ναυαρχίδα της Samsung μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε η εταιρεία στην Korea Times, η νέα συσκευή ήδη ετοιμάζεται και θα κάνει την εμφανισή της στα καταστήματα τον Μάρτιο παγκοσμίως, διατηρώντας το ίδιο “εμπνευσμένο από τη φύση”-desing (ελπίζουμε όχι πλαστικό) και με τεχνικά χαρακτηριστικά που και πάλι θα το κάνουν ασυναγώνιστο. Όπως και να ΄χει, θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2013.

Η νέα συσκευή αναμένετε να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων σε όλο το κόσμο το Μάρτιο το αργότερο, και όλο αυτό μετά την ανακοίνωση την MWC το Φεβρουάριο ενώ θα κρατήσει το ίδιο design που είναι εμπνευσμένο από τη φύση.

Ίσως η Sammy να θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου σ΄ αυτήν και μακριά από το iPhone 5, που είναι λογικο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, αλλά θα ήταν χαζό να βγάλει πιο γρήγορα τον αντικαταστάτη του S3 που τα πάει περίφημα στις πωλήσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: