Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Υποτιθέμενες Φωτογραφίες Του Φθηνού Πλαστικού iPhone

Entry level iPhone

Είναι κοινό μυστικό πλέον το γεγονός ότι η Apple ετοιμάζει ένα οικονομικότερο iPhone, και ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποια φωτογραφία του, δύο διέρρευσαν από τη Κίνα.

Οι φωτογραφίες έρχονται από δύο διαφορετικές πηγές που προφανώς είχαν στα χέρια τους κάποιο πρωτότυπο iPhone. Αν οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, τότε το οικονομικό iPhone έχει πλαστικό πίσω μέρος όπως σωστά είχε διαρρεύσει παλιότερα, και Lightning βύσμα όπως επιβάλουν οι νέες συσκευές της Apple. Χαρακτηριστικό είναι το πίσω μέρος που είναι παρόμοιο με του iPhone 3G/3GS και δεν αναφέρει τίποτα επάνω του σε αυτό το στάδιο. Στα άκρα φαίνεται να έχει πλαστικό καουτσούκ, και αν λάβουμε υπό όψη τις διαστάσεις, τότε έχει 4-ιντσών οθόνη όπως το iPhone 5.

Entry level iPhone

Ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν τελικά οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, παρόλο που φαίνονται κάπως πιστικές. Να μην ξεχάσουμε όμως ότι μπορεί να αποτελεί και κάποιο Κινέζικο προϊόν που φτιάχτηκε από τώρα για να αποκτήσει όνομα. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: