Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Φωτογραφίες, Βίντεο και Benchmarks Του HTC One

HTC One press photo

Το HTC One που είδαμε πρώτοι σήμερα και αρκετός κόσμος το λάτρεψε είναι ένα θηρίο. Φοράει τη νέα UltraPixel κάμερα της εταιρίας και τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 600 της Qualcomm κάνοντάς το ένα από καλύτερα αυτή τη στιγμή. Ίσως και το καλύτερο. Έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων και λογικό είναι από τις πρώτες ώρες να δοκιμαστεί από όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της HTC. Τα πρώτα δείγμα της UltraPixel (προέρχονται από την HTC) και του HDR βίντεο δημοσιεύτηκαν ήδη και τα παραθέτουμε παρακάτω.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BsTRlXdLLNw&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0Cw1Kvmt1kI&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fQaYHTizGTg&w=560&h=315]

Εντυπωσιακή η κάμερα, έτσι; Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι και τα πρώτα αποτελέσματα benchmarks που πραγματοποίησε το SlashGear. Όπως είναι εμφανές, το κινητό είναι χιλιόμετρα μπροστά από τον ανταγωνισμό με περίπου 12,500 στο Quadrant. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε σύγκριση με το Galaxy SIV και τον 8-πύρηνο της Samsung!

HTC One benchmarks

Μοιράσου το με τους φίλους σου: