Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Και Βίντεο Από Τη Κάμερα Του iPad 3

Το iPad 3 έχει την ίδια καταπληκτική κάμερα με αυτή του iPhone 4S, μόνο που αντί για 8MP είναι 5. Αυτό σημαίνει ότι τραβάει τέλεια. Για να δούμε πως είναι.

Η κάμερα του νέου iPad αποτελείται από 5 στοιχεία, ο φακός έχει διάφραγμα f/2.4 και έτσι το tablet μπορεί να απαθανατίζει περισσότερες πληροφορίες και πιο φυσικά χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχει η τεχνολογία ISP (Image Signal Processor) για αναγνώριση προσώπων και για την εγγραφή του Full HD βίντεο έχει σύστημα σταθεροποίησης για να είναι και αυτό πιο φυσικό και χωρίς τα κουνήματα του χεριού.

Η παρακάτω φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την Apple και έχουν ανέβει εδώ. Επισημαίνονται παρακάτω, αλλά είναι καλύτερο να τις δεις από το site της αφού είναι σε υψηλή ανάλυση (όπως τραβήχτηκαν). Επίσης στο site βρίσκονται δύο βίντεο από το iPad. Είναι πραγματικά καταπληκτικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: