Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πωλήσεις Του iPad Έπεσαν Αλλά Ακόμη Παραμένει Στη Κορυφή

Apple - The new iPad - TV Ad - Do It All

Η αγορά των tablet τον τελευταίο καιρό βλέπει θετικά νούμερα σε πωλήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά κάτι ενδιαφέρον φάνηκε στα στατιστικά. Οι πωλήσεις του iPad μειώθηκαν στο 39,6% σε σχέση με το περσινό 58,2%. Αυτό είναι μια σχετικά μεγάλη βουτιά, αλλά η Apple εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή, ακολουθώντας από πίσω η Samsung με 17,9% το οποίο είναι σχετικά αυξημένο με το περσινό 11,2%.

Όσο για πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο, ήτανε 49,2 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, παραπάνω από διπλάσια σε σχέση με πέρσι που είχαν πουληθεί 20,3 εκατομμύρια. Η Apple κατέχει τα 19,5 εκατομμύρια πουλημένων συσκευών, σχετικά υψηλά με τα 11,8 εκατομμύρια που πουλήθηκαν το ιδιο τρίμηνο πέρσι. Επίσης η Samsung πούλησε 8,8 εκατομμύρια συσκευές, σχεδόν τετραπλάσια από τα 2,3 εκατομμύρια συσκευές που κατάφερε να πουλήσει πιο παλιά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: