Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πωλήσεις Των Samsung Galaxy S Ξεπερνούν Τις 100 Εκατομμύρια

Samsung Galaxy S Series Sales Pass 100M

Η σειρά Galaxy S της Samsung είναι αναμφισβήτητα από τις πιο πετυχημένες στα Android smarphones, και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τη δημοτικότητα, αλλά και από τις πωλήσεις. Η Κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε ότι από την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου S στη σειρά πριν από δυόμιση χρόνια, τώρα κατάφερε και έφτασε περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy S III που είναι και το πιο πετυχημένο, κατάφερε και πούλησε 40 εκατομμύρια κομμάτια μόλις μέσα σε εφτά μήνες κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει πως πουλάει σχεδόν 190,000 κάθε μέρα! Σε αντίθεση με το Galaxy S II, που κατάφερε και πούλησε τον ίδιο αριθμό σε 20 μήνες. Πόσες άραγε να είναι οι πωλήσεις του SIV;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: