Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πωλήσεις Των Tablet Στην Ελληνική Αγορά Τους Τελευταίους Μήνες, Το iPad Στη Κορυφή

iPad mini hands-on

Μπορεί να έχουμε κρίση, όμως οι περισσότεροι Έλληνες με tablet έχουν στην κατοχή τους το iPad, και μάλιστα την ακριβότερη έκδοση με 3G σύνδεση στα 16GB. Οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται από την GfK και αφορούν τις πωλήσεις των tablets στην Ελληνική αγορά για τους τελευταίους 12 μήνες, και συγκεκριμένα για την περίοδο Μάρτιος 2012 – Φεβρουάριος 2013.

Τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτουν ότι πουλήθηκαν συνολικά 35.727 tablets εκείνους τους μήνες, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται tablets τύπου Vodafone SmartTab και αυτά που αγοράζονται από το ίντερνετ ή γίνονται παρεισαγωγή. Τα περισσότερα ‘δισκία’ είναι τις Apple, ακολουθώντας την η Samsung και μετά τα οικονομικότερα, μεταξύ άλλων τα Turbo-x που αναφέρουμε στο Tech Community. Για κάποιο λόγο τα tablets της Sony δεν τα πάνε καθόλου καλά και έτσι δεν βρίσκονται στη λίστα.

GfK Tablets 2012 - 2013

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: