Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Σημειώσεις Του Steve Jobs Για Την Ανακοίνωση Του iPhone

Είναι γνωστός ο Steve Jobs για την εμμονή του στις λεπτομέρειες και στην απλότητα, έτσι και οι σημειώσεις που είχε για την ανακοίνωση του iPhone το 2007.

iPhone 2G keynote notes

Οι σημειώσεις για τη παρουσίαση του πρώτου iPhone μαζί με 3 τροποποιημένα iPhone 2G

Στις 9 Ιανουαρίου του 2007 ήταν η επίσημη παρουσίαση του πρώτου iPhone, κάτι που όλοι περίμεναν καιρό. Για αυτό ο Steve Jobs ήθελε όλα να ήταν τέλεια. Οι σημειώσεις που χρησιμοποίησε ήταν αυτές στην παραπάνω φωτογραφία, και όπως φαίνεται ήταν έγχρωμες, με εικόνες, και λίγο κείμενο. Ακόμη, έχει φροντίσει να τις βιβλιοδετήσει!

Αυτά τα iPhone από κάτω που είναι πιο χοντρά είχαν τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να μπορούν να προβάλλουν και στην γιγαντοοθόνη αυτά που έκανε ο Steve στο κινητό. Τα άλλα 2 πιθανόν ήταν εφεδρικά – άμα χαλάσει το ένα να χρησιμοποιήσει άλλο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: