Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Τιμές Των Samsung Galaxy Tab 3 Tablets Στην Ευρώπη

Samsung Galaxy Tab 3 101

Τα τελευταία Samsung Galaxy Tab tablets πρόκειται να βγουν στην αγορά σύντομα, και τώρα έχουμε μία γενική ιδέα για τις τιμές τους. Ένας Ολλανδικός λιανοπωλητής έχει και τα τρία tablets στην ιστοσελίδα του, μαζί με μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και έτσι ξέρουμε πως περίπου θα κοστολογηθούν.

Το μεγάλο Samsung Galaxy Tab 3 10,1-ιντσών έχει τιμή 379 ευρώ. Ωστόσο η εταιρία αυτή έχει μία προσφορά που κόβει -50€ από τα tablets που πουλάει, και για αυτό ίσως να κοστίζει 429€ που είναι πιο λογική τιμή. Η έκδοση με 4G έχει τιμή 509€. Το Samsung Galaxy Tab 3 8-ιντσών κοστίζει 299€, ενώ η έκδοση με 4G 429€. Τέλος, το Samsung Galaxy Tab 3 7-ιντσών κοστίζει 199€, που είναι μια καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του.

Τα νέα tablets της Samsung έχουν φυσιολογικές τιμές, ωστόσο στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις τις αντίστοιχες προτάσεις της Google, τα Nexus, που έχουν δυνατότερα χαρακτηριστικά. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν στη χώρα μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: