Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Φακοί Carl Zeiss Μετονομάζονται Σε… Zeiss

Zeiss

Όσοι ασχολείστε με την φωτογραφία ή προϊόντα με κάμερες θα ξέρετε ή τουλάχιστον θα έχετε ακούσει την εταιρεία Carl Zeiss. Η εταιρεία πριν γίνει γνωστή για τους φωτογραφικούς φακούς της, είχε ασχοληθεί με μικροσκόπια, μετρολογία, πλανητάρια, ακόμα και με τεχνολογία κατασκευής ημιαγωγών. Αυτή λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα σημαντικό βήμα που θα γραφτεί στην ιστορία της αποφασίζοντας να έχει ως βασικό όνομα στα προϊόντα της το Zeiss, αφαιρώντας το Carl. Η αλλαγή στο όνομα βέβαια δεν φέρει καμία άλλη στην ποιότητα ή τα ίδια τα προϊόντα. Ένα από τα πρώτα προϊόντα που θα γνωρίσουν αυτή την αλλαγή είναι το Lumia EOS που είδαμε νωρίτερα σε διαρροές με τον φακό να αναφέρει επάνω σκέτο το Zeiss. Πως σας φαίνεται η αλλαγή;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: