Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Χρήστες Του Διαδικτύου Στην Κίνα Αυξήθηκαν Σημαντικά Το 2012

Η Κίνα ως χώρα κατέχει το 19% του παγκόσμιου πληθυσμού με τον συνολικό πληθυσμό να ανέρχεται σε 1.2 δισεκατομμύρια κατοίκους και το 2012 υπήρξαν 51 εκατομμύρια νέοι χρήστες του διαδικτύου, ανεβάζοντας το συνολο σε 564 εκατομμύρια κατοίκους στη Κίνα που χρησιμοποιούν διαδίκτυο, λίγο λιγότερο απο τον μισό πληθυσμό της Κίνας. Η αύξηση των 51 εκατομμυρίων νέων χρηστών του Διαδικτύου ήταν περίπου 10 τοις εκατό του συνόλου των χρηστών στην Κίνα, και ακόμα και αν το Internet της Κίνας εξακολουθεί να λογοκρίνεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να το χρησιμοποιούν. Η πλειοψηφία των νέων χρηστών ήταν σε μεγάλο βαθμό χρήστες κινητών, περίπου το 18,1 τοις εκατό, με περίπου το 75 τοις εκατό του συνόλου των ανθρώπων online στην Κίνα να χρησιμοποιούν smartphones και tablets για να συνδεθούν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: