Οι Χρήστες Του Instagram Πλέον Θα Έχουν Κανονικά Προφίλ

Το Instagram μετά την εξαγορά του από τη Facebook έχει γίνει πιο… κοινωνικό και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς με τις αλλαγές. Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στην υπηρεσία φέρνει κανονικά προφίλ στους χρήστες.

Πολλά sites μέχρι τώρα πρόσφεραν προφίλ στους χρήστες, προσβάσιμα από τον υπολογιστή, αλλά τώρα αυτό γίνεται από την ίδια την υπηρεσία. Και αφού την έχει το Facebook, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Στα αριστερά είναι η φωτογραφία προφίλ, πάνω από αυτήν είναι το εξώφυλλο που δείχνει τυχαίες από τις φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει εμείς, και δίπλα από τη φωτογραφία μας πληροφορίες για εμάς, το όνομά μας, το κουμπί Follow και στατιστικά για τις φωτογραφίες και τα άτομα που ακολουθούμε και ακολουθούν.

Φυσικά μπορούμε να κάνουμε Like και σχόλιο στις φωτογραφίες, follow άλλους και να επεξεργαστούμε το προφίλ μας. Η δυνατότητα ανεβάσματος φωτογραφίας ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί (είναι αποκλειστικό για τις εφαρμογές του Android και iOS) και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Για να δεις το προφίλ σου πήγαινε στη διεύθυνση http://instagram.com/TOUSERNAME, όπου στο ‘TOUSERNAME’ βάζεις το όνομα χρήστη σου. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί σε όλους, αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Nike παρακάτω.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.