Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι 10 Καλύτερες Εικόνες Προφίλ Στο Timeline Του Facebook

Timeline ονομάζεται η νέα εμφάνιση των προφίλ των χρηστών του Facebook. Η πρόσβαση σε αυτό επιτρέπεται ήδη στους προγραμματιστές του δικτύου για να το δοκιμάσουν. Στο Timeline, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επισκέπτης ενός προφίλ, είναι το Κάλυμμα (Cover), μία εικόνα που επιλέγει ο χρήστης από αυτές που έχει ανεβάσει. Μερικοί με ταλέντο στη γραφιστική και στη φωτογράφιση έχουν δημιουργήσει τέτοια Καλύμματα, και σε συνδυασμό με την Εικόνα Προφίλ, έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από απλούς χρήστες στο Mashable, το οποίο ζήτησε από όλους να ανεβάσουν φωτογραφία από το προφίλ τους για να διαλεχτούν τα καλύτερα. Αυτό πράγματι έγινε, και μπορείτε να δείτε παρακάτω τα κορυφαία, αριθμημένα από το 1 ως το 10, μαζί με το όνομα του χρήστη.

1. Ekkapong Techawongthaworn

2. Andrew Grojean

3. Mathew Barker

4. Rodney Hess

5. Victor Zapanta

6. Mohammad L. Azzam

7. Vinh Nguyen

8. Lawson Hembree V

9. Maggie Lin

10. Ekkapong Techawongthaworn

Άμα έχετε δημιουργήσει και εσείς κάποιο πρωτότυπο Κάλυμμα, στείλτε μας με σχόλιο ή e-mail τη δημιουργία σας για να τη δημοσιεύσουμε.

Πηγή: Mashable

Μοιράσου το με τους φίλους σου: