Οι Wind και Forthnet Προσφέρουν VDSL Internet Με Ταχύτητες Έως 50Mbps

Και αφού η ΟΤΕ έκανε την αρχή που έφερε VDSL Internet, οι Wind και Forthnet την ακολούθησαν προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες στα δίκτυα τους. Οι ταχύτητες φυσικά φτάνουν μέχρι και τα 50Mbps και υπάρχουν διάφορα πακέτα για να καλύψουν το καθένα, με τιμές παρόμοιες με τον ΟΤΕ – δηλαδή κάπου στα 30€/μήνα για 30Mbps και 50€/μήνα για 50Mbps με στάνταρ την απεριόριστη τηλεφωνία.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Wind:
VDSL Internet με ταχύτητες έως 50 Mbps προσφέρει από σήμερα η WIND στους πελάτες της, για ακόμη πιο γρήγορη πλοήγηση στο Διαδίκτυο από τη σταθερή γραμμή τους.

To WIND VDSL διατίθεται στην ταχύτητα των 50 Mbps με μηναίο πάγιο μόνο 10€ ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές WIND Double Play (L,M & S), WIND ONE (M,L,XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικιακών πελατών αλλά και επαγγελματιών, για ακόμη πιο γρήγορο Internet.

Η νέα υπηρεσία WIND VDSL προσφέρει πραγματική εμπειρία πολύ γρήγορου Internet, σύμφωνα με τα στοιχεία μετρήσεων που πραγματοποίησε η WIND σε πιλοτικούς χρήστες της υπηρεσίας στη διάρκεια εξαμήνου. Το πιλοτικό πρόγραμμα της WIND για το VDSL ξεκίνησε τον Μάιο και ως σήμερα οι ταχύτητες που παρατηρήθηκαν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 40 Mbps, ταχύτητα τριπλάσια σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ταχύτητες της τεχνολογίας ADSL.

«Προετοιμαζόμαστε εμπορικά και τεχνολογικά από τις αρχές της χρονιάς ώστε να μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη νέα υπηρεσία VDSL απόλυτα λειτουργική αλλά και ιδιαίτερα προσιτή, στο πνεύμα της οικονομίας που διακρίνει όλη τη γκάμα προϊόντων WIND» δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Αντώνης Τζωρτζακάκης. «Η συνεχώς ανοδική πορεία μας στη σταθερή τηλεφωνία βασίζεται στις σημαντικές επενδύσεις που η WIND υλοποιεί για δικτυακές υποδομές αλλά και στις ανταγωνιστικές προσφορές για τον καταναλωτή. Η εισαγωγή νέων τεχνολογιών τόσο στη σταθερή τηλεφωνία όσο και στην κινητή αποτελεί μακροπρόθεσμη στρατηγική για την εταιρεία μας» επεσήμανε ο κ. Τζωρτζακάκης για τη νέα γενιά σταθερών δικτύων και την τεχνολογία VDSL.

Η νέα υπηρεσία VDSL διατίθεται από τη WIND με ειδική τιμή προσφοράς 10€ το μήνα, ώστε οι συνδρομητές της να γνωρίσουν την εμπειρία του Internet στις πιο υψηλές ταχύτητες ενώ και τα τέλη ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι δωρεάν.
Προκειμένου να ελέγχει τη διαθεσιμότητα της νέας υπηρεσίας VDSL, η WIND έχει αναπτύξει ειδικό εργαλείο το οποίο βασίζεται σε πραγματικές μετρήσεις και έξυπνους αλγόριθμους ώστε να διασφαλίζει για τον πελάτη της αισθητή διαφορά ταχύτητας σε σύγκριση με το ADSL. Ο σχετικός έλεγχος γίνεται αυτόματα τόσο on line στο www.wind.com.gr όσο και στα καταστήματα WIND όπου είναι και εμπορικά διαθέσιμη η νέα υπηρεσία WIND VDSL.

Το Δελτίο Τύπου της Forthnet:
H Forthnet, η εταιρεία που έφερε το Internet στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευση της για συνεχή καινοτομία και διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών της, διπλασιάζει σήμερα τις ταχύτητες πρόσβασης στο internet με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL. Με διαρκείς επενδύσεις στο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο εισάγει τεχνολογίες αιχμής και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία broadband με ακόμη πιο γρήγορο Ιnternet, που φτάνει τα 50 Μbps.

Τώρα, με τη νέα τεχνολογία VDSL, η Forthnet δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κατεβάζουν και να ανεβάζουν τα πάντα με διπλάσιες ταχύτητες βελτιώνοντας κατακόρυφα την αίσθηση της χρήσης του Internet. Έτσι όλοι μέσα στην οικογένεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα μια σειρά από εφαρμογές που απαιτούν υψηλό bandwidth, ενώ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλες τις νέες χρήσεις του Internet και ιδίως αυτές που προκύπτουν από την σύγκλιση τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και οι εκπληκτικές προσφορές συνδυασμού τους με τις Nova υπηρεσίες διασκέδασης, μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10€ επιπλέον. Στην Forthnet οι ταχύτητες ανεβαίνουν, οι τιμές μένουν χαμηλά.

Η διάθεση υπηρεσιών με τεχνολογία VDSL, ξεκινά από την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης με ταχύτητες έως 50 Mbps σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας. Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.forthnetgroup.gr/wizard.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.