Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Αντικαταστάτης Της Digg Για Το Google Reader Έρχεται Τον Ιούνιο

Digg Reader

Από τότε που η Google ανακοίνωσε πως θα τερματίσει την υπηρεσία του Google Reader την 1η Ιουνίου, εταιρίες Πληροφορικής προσπαθούν να ετοιμάσουν τη δική τους έκδοση ενός RSS reader. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες από αυτές είναι η Digg, και σήμερα ανακοίνωσε πως έρχεται το Digg Reader.

Το Digg Reader δεν θα έρθει σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάζουν το Digg και μέσα σε αυτό θα ενσωματωθεί η νέα υπηρεσία του Reader. Ο CEO της Digg, Andrew McLaughlin, λέει ότι η εταιρία θέλει να χτίσει κάτι καθαρό, απλό και γρήγορο. Οι χρήστες θα μπορούν να ταξινομήσουν και να βαθμολογήσουν περιεχόμενο, σε αντίθεση με τον παλιό τρόπο που έβλεπες τις ιστορίες χρονολογικά.

Το Reader θα έρθει σε 35 ημέρες από τώρα, δηλαδή στις 1 Ιουνίου. Δηλαδή με το κλείσιμο του Google Reader. Με αυτό δυστυχώς δεν θα μπορούμε να μεταφέρουμε τις πηγές μας στο νέο Reader.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: